28.5.2017

Nature's Rights Finland etsii itsenäistä johtajaa




Natures Rights Finland etsii uusia aktiiveja. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli toimintamme kiinnostaa. Vahvalle ja itsenäiselle toiminnanjohtajalle maksetaan myös rahallinen palkkio hyvästä työstään luonnon oikeuksien edistämiseksi. Olemme osa euroopanlaajuista nuorta ja aktiivista tiimiä. Ilman tervettä luontoa meidän tulevaisuus on vaakalaudalla.




Työtehtäviin kuuluu Euroopan inspiroivan tiimiin yhteydenpitoa, suomalaisen kansalaisaloitteen suunnittelua,blogin päivitystä ja mainosten ja flyereitten suunnittelua. Arvioitu työaika 2-3h per viikko.

https://www.facebook.com/NaturesRights/

Yllä olevassa linkissä on esitelty kansainvälistä toimintaa. 



Lapsiemme tulevaisuus näyttää ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa huonommalta, kun meidän vanhempien nyt nauttiva elintaso. Me elämme nyt kuudenetta sukupuuttoaaltoa. Leonardo di Caprion uudessa elokuvassa Before the Flood kerrotaan hyvin miten muinaiset eläimet kuten Dodo-lintu metsästettiin viimeistä lintua myöten sukupuuttoon. Ihmiset eivät silloin vielä ymmärtäneet täysin metsästyksen seurauksia. Nykyisin ihmiskunta tuhoaa elinympäristöänsä ja biodiversiteettiä tietoisesti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti